helemaal shea
Hygiene

Alle Shea Boter Producten Zijn Gezonde Huidverzorging

Alle sheaboter is afgeleid van de natuurlijke noot van een Afrikaanse sheaboom, die al eeuwenlang wordt gebruikt door inheemse mensen in Afrika.

Het is olijfkleurig als het vers wordt geoogst, met lichtere, verfijnde vormen die donker goudbruin zijn en minder verfijnde vormen die groenachtig en soms lichtgeel zijn. Het wordt veel gebruikt als huidbevochtiger, lotion of zalf. Het wordt ook vaak aangebracht op geïrriteerde of beschadigde huid als een koude crème.

Wat alle shea boter die vandaag beschikbaar is, is geëxtraheerd uit een olie-plant genaamd de Shea-noot.

Het is de vetzuren die in de noten die bekend staan om hun helende eigenschappen. Enkele van de belangrijkste voordelen van helemaal shea zijn de volgende: antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, anti-bacteriële, anti-virale, anti-oxidant, verzachtend en antiseptisch. Shea boter producten zijn ook uitstekende hydraterende, het bieden van duurzame bescherming aan uw huid terwijl de hydraterende het. Deze vochtinbrengende crèmes zijn meestal vrij dik, dus ze doen het goed als crèmes. Ook helpen ze te voorkomen en te genezen kleine irritaties en uitslag, zo goed als genezen, kleine brandwonden en snijwonden.

Zoals hierboven vermeld, shea boter heeft ook kalmerende eigenschappen. Veel van de meer populaire producten bevatten het als een ingrediënt. De meeste van deze producten zijn voor de nachtelijke toepassing, omdat de stralen van de zon kan zeer fel op de gevoelige huid. Vanwege zijn anti-inflammatoire en schimmelwerende eigenschappen, het is een favoriet ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten zoals cleansers, toners en gels. Het beste deel is dat het een all-natuurlijke product dat niet zal verergeren of veroorzaken geen allergische reacties op de huid.

Alle sheaboter komt van de rauwe shea-noot. Het kan een beetje duur zijn om in grote hoeveelheden te kopen, maar als u een kleine hoeveelheid per keer koopt, kunt u het betalen. Als u een huidverzorgingscrème gebruikt die sheaboter bevat, moet u deze misschien een tijdje gebruiken voordat de crème volledig begint te werken, maar over het algemeen zal het uw huid hydrateren en ervoor zorgen dat deze er jong en fris uitziet. in een mum van tijd. Veel mensen geven er de voorkeur aan om sheaboter te gebruiken op geïrriteerde en droge delen van de huid. zoals rond de ogen, onder de kin en lippen. Omdat het gemakkelijk wordt opgenomen, is het een ideaal product voor de behandeling van eczeem en psoriasis, jeuk, en het verlicht ook jeuk en ontsteking.

Shea boter hoeft niet alleen helend effect hebben op uw huid.

Het kan ook een heilzame bron van voedsel, het verstrekken van uw lichaam met essentiële vetzuren en mineralen, zoals linolzuur, stearinezuur, niacine, gamma-linolzuur en palmitinezuur. Het is ook rijk aan vitamines E en B6. Met zijn verzachtende kwaliteiten, het kan helpen bij het verminderen van rimpels en het bieden van extra vocht en de smering van de huid, wat belangrijk is wanneer u probeert om gewicht te verliezen.

Hoewel het een natuurlijk product is dat je op bijna alles kunt gebruiken, moet je je shea bij de hand houden voor het geval je een reactie opmerkt. Shea wordt niet aanbevolen voor gebruik door zwangere vrouwen en mag nooit worden gebruikt op een beschadigde huid, wat kan resulteren in het verschijnen van mee-eters. Als je een droge huid hebt, houd hem dan een paar dagen uit de buurt van je ogen, omdat overmatige blootstelling de huid kan doen barsten en schilferen.

Klik hier voor meer informatie: https://vrijnatuurlijk.nl/