Van Leersum & Zn
Auto Blog

Alles wat u moet weten over het importeren van een auto uit Duitsland

Veel mensen vragen hoe ze een auto vanuit Duitsland naar de VS kunnen importeren, maar in werkelijkheid is het proces niet zo ingewikkeld. Het belangrijkste apparaat bij het importeren van een auto uit Duitsland is een Amerikaanse auto-importgids. Deze gids helpt u om uw voertuig op de meest efficiënte manier naar zijn eindbestemming te brengen. Als u elke stap volgt, staat uw Duitse auto binnenkort in de Amerikaanse straten!

Als we het hebben over het verzenden van een auto van van Duitsland naar de VS, komt dat een paar verschillende dingen bij. Een daarvan betreft het type voertuig dat u heeft. Er zijn letterlijk duizenden verschillende soorten auto’s. Sommige zijn klein genoeg om in een normale vrachtwagen te passen, en vele zijn grote vrachtwagens die zijn ontworpen om grotere voertuigen te vervoeren. Als we het hebben over het verzenden van een auto van van Duitsland naar de VS, betekent dit dat u het exacte voertuig verzendt dat u in gedachten heeft. Dus als we zeggen dat u een auto verzendt van van Duitsland naar de VS, bedoelen we een auto verzenden die kleiner of groter is dan degene die u momenteel in gedachten heeft.

Dus als u geïnteresseerd bent in het auto importeren duitsland, is een van de belangrijkste dingen die u moet weten voordat u begint, de verschillen tussen Amerikaanse en Duitse voertuigen. Zoals we hierboven vermeldden, zijn er veel verschillende soorten auto’s om uit te kiezen. Een van de beste manieren om een idee te krijgen van de verschillende merken en modellen die beschikbaar zijn, is door beoordelingen te lezen van verschillende importauto’s van Duitse bedrijven. Op de meeste beoordelingssites kunnen gebruikers van over de hele wereld hun ervaringen achterlaten bij specifieke bedrijven, en u kunt deze uit de eerste hand lezen om uw opties voor het verzenden van een auto van van Duitsland naar de VS beter te begrijpen.

Nadat u een paar beoordelingen heeft gevonden van verschillende importauto’s van Duitse bedrijven, moet u zich vertrouwd maken met de wetten die gelden voor het verzenden van een auto van van Duitsland naar de VS. Omdat alle voertuigen een goedgekeurde importvergunning voor de Verenigde Staten moeten hebben voordat ze worden verzonden, moet u de vereisten van deze wet zeer goed begrijpen. In sommige staten moet u mogelijk uw rijbewijs of een ander identiteitsbewijs overleggen om een auto uit Duitsland te importeren. In sommige staten hoeft u uw identiteit echter niet te bewijzen, maar u moet wel een kopie van uw identiteitsbewijs overleggen.

De meest populaire reden waarom mensen ervoor kiezen om auto’s uit Duitsland te importeren, zijn vanwege de kosten. Maar ook al is dit een van de belangrijkste redenen, het is niet de enige. Veel mensen genieten van de hobby van het restaureren van klassieke auto’s, en het krijgen van de best mogelijke deal voor deze klassieke auto’s is een manier om dit doel te bereiken. Door een bedrijf te zoeken dat Duitse importauto’s verkoopt en vervolgens een groothandel te zoeken om bij te kopen, kunt u enorm veel geld besparen.

Als u Duitse auto’s wilt kopen, moet u natuurlijk een manier overlaten om uzelf te beschermen. U wilt een bedrijf zoeken waarmee u de auto rechtstreeks van de fabrikant kunt importeren om alle documentatie die bij het voertuig wordt geleverd intact te houden. U wilt ook een bedrijf vinden dat u in staat stelt om uw auto naar een monteur van uw keuze te brengen voor regelmatige inspecties en onderhoud, waardoor u de kosten tot een minimum kunt beperken.

Bezoek voor meer informatie hun website op vanleersum.nl