metrotegels
Vloertegels

Een keuken ontwerpen met metrotegels

metrotegels zijn er in verschillende kleuren, stijlen en patronen. Mits correct geïnstalleerd, kunnen metrotegels een mooie keuze zijn voor douchewanden en achterwanden. Deze zijn ook zo praktisch en duurzaam als ze lijken. Als u een badkamer met een unieke uitstraling wilt transformeren, is het gebruik van metrotegels wellicht de juiste keuze.

Het installeren van metrotegels is redelijk eenvoudig, zolang je maar over het juiste gereedschap en materiaal beschikt. Dit omvat een troffel, lijm, voegmiddel en afdichtingscement. Voordat u met de installatie begint, moet u het gebied voorbereiden waar u de tegel gaat installeren. Als dat nodig is, moet u ook de vloer voorbereiden en eventueel bestaande voeg verwijderen met een sterke borstel.

Een populaire toepassing voor metrotegels is een groene backsplash.

Het groen geeft je badkamer of keuken een fris en schoon gevoel, maar er zijn ook andere opties beschikbaar. Als u met een bestaand natuurstenen aanrechtblad of wand werkt, kunt u de uitstraling van uw ruimte versterken door contrasterende voeg te gebruiken. Deze contrastvoegen creëert een verbluffend visueel effect en stelt u in staat om de illusie van meer ruimte te creëren.

Metro wandtegels koopt u online bij Retrotegels

Lees meer over Metrotegels hier  https://www.retrotegels.nl/