All

Enterprise Alliance kondigt groeiende inzet aan de rand aan

Enterprise Alliance kondigt groeiende inzet aan de rand aan

De Enterprise Alliance is een samenwerking van ondernemingen die samenwerken om te helpen bij het bouwen, implementeren, op de markt brengen en leveren van de open source-technologieën bovenop het ethereum -platform van wereldklasse. De missie van Ledger Enterprise is om innovatie te stimuleren door het gebruik van geavanceerde technologie. De alliantie zal haar collectieve ervaring, kennis en expertise gebruiken om belangrijke beslissingen te nemen, relaties te versterken en het doel van de alliantie te stimuleren door middel van strategische afstemming. Tot de leden van de Enterprise Alliance behoren vooraanstaande bedrijven zoals PricewaterhouseCoopers, IBM, Cisco en Salesforce. De alliantie is gericht op het bouwen aan de toekomst met behulp van geavanceerde technologieën om de manier waarop bedrijven werken en met elkaar omgaan te transformeren.

etherische

Essentieel voor het succes van het project is de opname van everex, een particulier digitaal platform gebaseerd op de ethereum-technologie. everex brengt verschillende spelers in de onderneming samen om hun collectieve ervaring en kennis te benutten om betere beslissingen te nemen, nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en meer efficiëntie te implementeren. Elke streeft naar een open standaard voor e-commerce door gebruikers te voorzien van een uniforme set tools, applicaties, beveiligingsmechanismen en datamodellen. Dit maakt het mogelijk om ooit als een brug te dienen tussen het ethereum-protocol en de echte wereld, waardoor ontwikkelaars ethereum smart-contracten kunnen hergebruiken en uitbreiden zonder de noodzaak om applicaties naar het hoofdnetwerk te verplaatsen.

Bedrijven die ethereum-technologie gebruiken, zullen enorm profiteren van de ervaring van everex. The Verge wordt door Consensys ontwikkeld als het referentieplatform voor het ethereum-ecosysteem. The Verge zal de brug vormen voor de onderneming om eenvoudig slimme contracten te ontwikkelen, implementeren, communiceren en delen. Het project heeft de steun van iedereen, IBM en Accenture, en bevindt zich in de vroegste ontwikkelingsfasen. Van The Verge wordt verwacht dat het een open source-implementatie van ethereum smart contracts biedt, samen met uitgebreide documentatie voor ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het maken van hun eigen apps bovenop het e Verge-framework.

Voor meer informatie klik je hier: Bitcoinmeester.nl