PowerApps
IT

Hoe het PowerApps-pakket u kan helpen bij het bouwen van uw kleine bedrijfstoepassingen

PowerApps is een open source-suite van applicaties, hulpprogramma’s, converters en ander platform voor het delen van gegevens dat een eenvoudig platform voor applicatie-ontwikkeling biedt voor applicaties voor kleine bedrijven. Het is specifiek ontworpen met het oog op kleine bedrijven, met als doel het creëren en ontwikkelen van een “one-stop-shop” voor de ontwikkeling van software voor kleine bedrijven. Door gebruik te maken van een aantal elektrische tools en converters van Microsoft en externe leveranciers, stelt dit softwarepakket u in staat om snel en eenvoudig krachtige, enterprise-grade applicaties te bouwen, testen en implementeren op de online portal van uw bedrijf of andere aangesloten apparaten, waaronder tablets, smartphones, laptops, pda’s, smartphones en meer.

In dit korte artikel zullen we enkele van de belangrijkste functies van PowerApps nader bekijken, inclusief hoe het u kan helpen meer geld te verdienen en uw bedrijf geld te besparen.

De PowerApps-suite is ontworpen om het ontwikkelingsproces te vereenvoudigen door u een krachtig raamwerk te bieden voor het ontwikkelen en implementeren van complexe, hoogwaardige zakelijke softwareapplicaties. De belangrijkste componenten zijn een programmeertaal, tools, bibliotheken, converters en hulpprogramma’s die allemaal samenwerken om de eenvoudigst mogelijke applicatie-ontwikkelingservaring te creëren. Al deze onderdelen van het pakket bieden het hoogste niveau van prestaties en schaalbaarheid dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Bovendien is PowerApps ontworpen met het doel gebruiksvriendelijk te zijn, met de meest elementaire programmeerkennis die nodig is om aan de slag te gaan.

De programmeertaal van PowerApps is PHP.

Dit is een veelzijdige scripttaal die gemakkelijk te leren en te gebruiken is. Veel webontwikkelaars gebruiken het om dynamische webpagina’s en andere applicaties te maken die schaalbaar en robuust zijn. Een ander krachtig kenmerk van PHP is dat het flexibel genoeg is om een ​​groot aantal gebruikers, scripts of webserverfuncties tegelijkertijd uit te voeren. Dit is een belangrijke functie als het gaat om applicaties waarbij meerdere gebruikers toegang hebben tot verschillende delen van dezelfde applicatie, maar in dezelfde applicatie. Als u meerdere ontwikkelaars tegelijkertijd aan de applicatie laat werken, kan dit bovendien een productievere omgeving bieden voor beide teamleden.

Omdat PowerApps een aantal krachtige tools biedt, kunt u ook verwachten dat u over een aantal aanpassingstools beschikt, inclusief gebruiksvriendelijke wizards om u te helpen bij het configureren van de verschillende aspecten van uw applicatie. Veel van de hulpprogramma’s worden geleverd met een wizard waarmee u een installatieprogramma voor uw toepassing kunt maken, zodat u uw toepassing kunt implementeren in de vorm van een Portable Class File Format (PCF) -bestand of een MS-Office-compatibel bestand. die eenvoudig op verschillende besturingssystemen kan worden geïnstalleerd. De hulpprogramma’s in dit pakket bevatten een uitbreidbaar en aanpasbaar configuratiesysteem, waarmee u de manier waarop uw toepassing werkt snel en gemakkelijk kunt aanpassen.

Met alle kracht van de PowerApps-pakketten kun je verwachten dat je een aantal tools en hulpprogramma’s binnen handbereik hebt.

Dit omvat een webbrowser die kan worden aangepast om u een snelle en effectieve interface te bieden voor het ontwikkelen van de gebruikersinterface en functionaliteit van uw applicatie. U kunt ook genieten van een volledige set webserverfuncties, waaronder een dynamische DNS-server, waarmee u snel en gemakkelijk de status van het internetverkeer van uw applicatie kunt beheren en volgen. U hebt ook toegang tot de PowerApps SDK, waarmee u aangepaste plug-ins kunt aanpassen en installeren die u kunt gebruiken om een ​​groot aantal geavanceerde mogelijkheden aan uw toepassing toe te voegen.

Hoewel er veel verschillende soorten tools en hulpprogramma’s voor u beschikbaar zijn wanneer u uw eigen aangepaste applicatiesoftware bouwt, zijn de belangrijkste de functies die worden geboden door de Visual Studio Express 2010 Express-editie van Microsoft, de softwaresuite die bij de volledige versie wordt geleverd. versie van PowerApps. Wanneer u de software aanschaft, krijgt u levenslange updates, technische ondersteuning en levenslange upgrades. Dit is van grote waarde voor elk klein bedrijf dat wil profiteren van de krachtige, robuuste functies die deze software biedt.

meer informatie:  puurict.nl