winckelmans tegels
Vloertegels

Winckelman-tegels – nieuw Europees, keramiek en graniet – geweldige ontwerpen

Winckelmans-tegels behoren tot de beste in de branche en kunnen worden vertrouwd op hun tegelontwerpen.

Winckelmans staat ook bekend om hun hoogwaardige afwerking en duurzaamheid, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw huis er lang geweldig uitziet. Een reden waarom deze tegels zo populair zijn, is omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals kalksteen, zandsteen en kwarts.

Winckelmans Tegels – Nieuw Europees – Keramiek – Graniet – Rustiek – Specialiteit – Natuurlijk glas – Traditioneel – Oude Wereld – Oosters – Victoriaans – Rustiek – Victoriaans – Traditioneel – Oude Wereld – Toscaans – Traditioneel – Toscaans – Traditioneel

Winckelmans tegels zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, waaronder grijs, zwart, blauw en wit om er maar een paar te noemen. De meeste tegels van Winckelman hebben ontwerpen erop of ze hebben een combinatie van verschillende ontwerpen en het kan sterk verschillen van de andere tegelstijlen. Je zult veel huizen vinden met de tegels van Winckelman erop. Het kan er heel modern en chique uitzien en je zult ze ook zien worden gebruikt in oudere huizen en ze hebben een heel klassiek ontwerp. Mensen die in huizen in Victoriaanse stijl wonen, houden van de tegels van Winckelman vanwege de ouderwetse uitstraling.

De tegels van Winckelman zijn te vinden in de meeste kleuren, van lichtgroen tot donkerbruin, dus je kunt er een kiezen die goed bij je interieurstijl past. De tegels van Winskelmans zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder kwarts, kalksteen en graniet. Het graniet en kalksteen zijn er in verschillende tinten paars, geel, grijs en donkerblauw, waardoor ze geweldig zijn voor een modernere uitstraling.

De Victoriaanse stijl van deze Winckelmans-tegels is ook populair en je zult mensen met deze tegels zien in huizen in oude Victoriaanse stijl.

De Victoriaanse stijl van de Winckelman-tegels is gemaakt van zandsteen en de zandsteen is geverfd met verschillende kleuren om de Victoriaanse look te creëren. Je vindt ze ook in een oude wereldstijl die is gemaakt van marmer en dit ontwerp is erg traditioneel en ziet er erg elegant uit. Het Toscaanse ontwerp van de Winckelman’s tegels is ook erg populair en je zult dit vaak tegenkomen in huizen die worden vernieuwd of die een nieuwe verflaag krijgen. of op die manier opnieuw bekleed.

Je zult ook de tegels van Winckelman zien in huizen in Aziatische stijl met veel Aziatische invloeden. Er zijn veel verschillende soorten Aziatisch geïnspireerde ontwerpen voor deze Winckelman-tegels die zeer uniek zijn. Als je een klassieke look wilt, kun je ook tegels vinden in de Victoriaanse of Toscaanse stijl.

Home